Hubo Van Ophoven Geleen

Hubo Van Ophoven Geleen

Raamdecoratie

Raamdecoratie

Zonwering buiten

Zonwering buiten

Deuren en beslag

Deuren en beslag

Kastensystemen

Kastensystemen

Laminaat

Laminaat

Horren

Horren

Sleutelservice

Sleutelservice

SLEUTELSERVICE

De sleutelservice Geleen staat al enkele jaren voor vakkundigheid en kwaliteit. Voor zaken als afgebroken sleutels, sleutels bijmaken en sloten plaatsen bent u bij Hubo van Ophoven te Geleen aan het juiste adres.

 

 SLEUTELS AFGEBROKEN?

Heel erg vervelend, wanneer een sleutel is afgebroken. Gelukkig beschikt Hubo van Ophoven Geleen over het juiste gereedschap om dit te verhelpen. Eerst wordt er gekeken of er geen restanten van de sleutel zijn achter gebleven in de cilinder. Vervolgens smeren we de cilinder in met speciale olie en zijn we gelijk in staat om nieuwe sleutels te maken.

 

SLEUTELS BIJMAKEN

De sleutelmachines van Hubo van Ophoven Geleen zijn uiterst nauwkeurig en dit heeft tot gevolg dat wij vrijwel alle sleutels kunnen bijmaken / dupliceren. U kunt bij ons terecht met huissleutels, fietssleutels, autosleutels, hangsloten en discussiesloten.

 

SLOTEN PLAATSEN

Naast de sleutelservice beschikt Hubo van Ophoven Geleen ook over een uitgebreid assortiment van sloten. Deze sloten voldoen aan het politiekeurmerk, wat aangeeft dat de sloten bijdragen aan een betere bescherming tegen inbraak. Kom gerust eens kijken in onze winkel!

Hubo van Ophoven Geleen kan de sloten plaatsen, dit wordt gedaan volgens voorschriften van het keurmerk veilig wonen. Ook dit draagt bij aan een betere bescherming tegen inbraak.

 

Overtref jezelf, maak het SAMEN met HUBO!

 

 

 

Zonnescherm Ibiza

Ibiza zonnescherm; nu met GRATIS motor