Hubo Van Ophoven Geleen

Hubo Van Ophoven Geleen

Raamdecoratie

Raamdecoratie

Zonwering buiten

Zonwering buiten

Deuren en beslag

Deuren en beslag

Kastensystemen

Kastensystemen

Laminaat

Laminaat

Horren

Horren

Sleutelservice

Sleutelservice

Horren

Met behulp van horren kan een woning goed worden geventileerd. Dit is belangrijk voor uw woning, maar daarnaast ook voor uw gezondheid. Met behulp van horren kan een woning optimaal ventileren op een beschermde manier.

De horren van Hubo van Ophoven Geleen staan al enkele jaren voor kwaliteit en functionaliteit. Voor een ruime keuze raamhorren en deurhorren bent u bij Hubo van Ophoven te Geleen aan het juiste adres.Insectenhorren

Horren kunnen uw woning beschermen tegen insecten, zodat deze buiten de woning blijven. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over insectenbeten. Daarnaast kunt u genieten van een ongestoorde nachtrust, zonder zoemende insecten om u heen.

Tenslotte is er ook nog een hygiënisch aspect, wanneer u insecten buiten uw woning houdt.Horren tegen allergieën

Horren kunnen bijdragen tot een vermindering van klachten van een allergie. Het is mogelijk om de horren van Hubo van Ophoven te voorzien van speciaal anti-pollengaas, waarmee u 99% van de pollen buiten uw woning houdt.Horren voor verkoeling

Horren kunnen ook ingezet worden om ongewenste opwarming van uw woning in te perken. Door middel van speciaal zonwerend gaas wordt de warmte buiten gehouden, terwijl uw woning wel optimaal kan ventileren. Frisse lucht binnen, zonnewarmte buiten.

Hubo van Ophoven Geleen kan de horren voor u plaatsen in uw woning, dit wordt op vakkundige wijze gedaan zodat u er jaren plezier van heeft!

 Overtref jezelf, maak het SAMEN met HUBO!

 

Zonnescherm Ibiza

Ibiza zonnescherm; nu met GRATIS motor